Hva er SMART Notebook?

SMART Notebook programvare:
SMART Notebook programvare følger kostnadsfritt med alle SMART-produkter for undervisning, slik som SMART Board interaktive tavler og SMART Podium. Programvaren brukes både for å ta tavlenotater og for å lage og holde undervisningsopplegg. Programvaren inneholder en mengde ressurser til klasserommet, som bilder, klipp-art, kart, animasjoner, bakgrunner mm.

SMART Notebook programavre er enkel og intuitiv, enten du bruker det for første gang eller er ekspert. Ikoner og menyer er så intuitive, at du alltid vet hva neste steg er. Den fleksible verktøylinjen inneholder en rekke kreative verktøy. Når du velger et verktøy, endres menyen slik at du alltid har de rette verktøyene tilgjengelig. Funksjonen aktivitetsbygger gjør det enkelt å lage interaktive og engasjerende undervisningsopplegg og oppgaver med sortering.

I 2014 samlet SMART verdens beste programvare innen utdanning på ett sted:SMART Learning Suite.  Her får du tilgang til både SMART Notebook, SMART amp, SMART Response og SMART lab. Nysgjerrig?

Les mer om SMART Learning Suite her!