Søk på Smartskole

328 elementer funnet

Nettkurs (128)

• Lagre nettside som app

Med "Spesielt Utvalgt Innhold" kan du søke opp nettressurser og legge de til på hjemskjermen. Da blir linkene til nettsidene seende ut som apper på hjem-skjermen (selv om de i realiteten kun er direkte-linker til nettsiden). Start med å gå inn på "Apper" og trykk på "Spesielt utvalgt innhold": Da får man opp dette vinduet. I søkefeltet kan du søke opp ressurser/nettsider som du ønsker å ha på din hjem-skjerm. Som et eksempel, søker vi opp "Interactive Norway". Da får vi opp litt ulike resultater. Dette er fordi man kan velge hva slags del av nettsiden man ønsker å lage snarvei til (forsiden eller annen landingsside på selve siden). I dette tilfellet velger vi hovedsiden (den øverst til venstre). For å legge til siden som en app på SMART Boarden, trykker du på det lille blå pluss-ikonet øverst til venstre på ikonet. Plusstegnet blir nå grønt, og nettsiden har blitt lagt til som en app i SMART Boardens apper: Hvis vi nå går inn på "Apper" på SMART Boarden, vil vi se at appen ligger der: Om du ønsker at denne "appen" skal ligge som en favoritt på hjem-skjermen, trykker du på den lille grå stjernen øverst til venstre på ikonet. Da blir "appen" lagt til i dine favoritter og er enkel å finne på hjem-skjermen:

• Apper og favoritter

I dette kurset vil du lære hvordan du kan legge til apper fra App Store, legge til "Spesielt utvalgt innhold" samt favorisere nettsider til hjem-skjermen.

• App store

Start med å trykke på "Apper" på hjem skjermen til SMART Boarden: Inne i SMART Boardens apper, trykker du på "App Store": I "App Store" får du en oversikt over de tilgjengelige appene. MERK: Dette er gratis-apper som er godkjent av SMART. Utvalget er begrenset og man har ikke tilgang på samme mengde apper som i f.eks Google Play Store: Trykk på den appen du ønsker å installere. Vi velger "Google Earth" i dette eksempelet. Når du har trykket deg inn på den appen du vil ha, trykker du på "Install": Da vil det dukke opp et slik vindu. Trykk på "Installer": Appen blir nå installert på din SMART Board. Du kan enten gå rett inn i appen med å trykke på "Open": Eller finne appen i "Apper" på hjem skjermen: Om du ønsker å legge til appen som en favoritt på hjem-skjermen, trykker du på den lille stjernen øverst på app-ikonet. Da blir stjernen grønn og du har lagt den til på hjem-skjermen:

Vis alle

Smartskole (200)

• Tool Sense | Smartskoles opplæringsportal

Opplæring SMART Board 6000S Tool Sense Se hvordan eksklusive og unike SMART Tool Sense fungerer på en SMART 6000S skjerm ​

• Vikings | Undervisningsopplegg fra Smartskole

Åpne undervisningsopplegg Logg inn for å åpne Engelsk 5.-7. trinn, 8.-10. trinn Demokrati og medborgerskap Vikings Kjerneelementer Samfunnskritisk tenking og sammenhenger Læringsmål Utforske hvordan mennesker i fortiden livnærte seg og lese og videreformidle innhold fra ulike typer tekster Lær om vikinger og hvordan de levde, gjennomfør aktiviteter og lær nye ord i et tverrfaglig opplegg på engelsk

• I butikken | SMART Barnehage

Åpne undervisningsopplegg Logg inn for å åpne Nærmiljø og samfunn Læring I butikken Læringsmål Utforske ulike landskap, blir kjent med institusjoner og steder i nærmiljøet og lærer å orientere seg og ferdes trygt. La barna leke og utforske i ulike miljøer med forskjellige elementer på den interaktive skjermen.

Vis alle