top of page

Søk på Smartskole

319 elementer funnet

Nettkurs (128)

 • Lagre nettside som app

  Med "Spesielt Utvalgt Innhold" kan du søke opp nettressurser og legge de til på hjemskjermen. Da blir linkene til nettsidene seende ut som apper på hjem-skjermen (selv om de i realiteten kun er direkte-linker til nettsiden). Start med å gå inn på "Apper" og trykk på "Spesielt utvalgt innhold": Da får man opp dette vinduet. I søkefeltet kan du søke opp ressurser/nettsider som du ønsker å ha på din hjem-skjerm. Som et eksempel, søker vi opp "Interactive Norway". Da får vi opp litt ulike resultater. Dette er fordi man kan velge hva slags del av nettsiden man ønsker å lage snarvei til (forsiden eller annen landingsside på selve siden). I dette tilfellet velger vi hovedsiden (den øverst til venstre). For å legge til siden som en app på SMART Boarden, trykker du på det lille blå pluss-ikonet øverst til venstre på ikonet. Plusstegnet blir nå grønt, og nettsiden har blitt lagt til som en app i SMART Boardens apper: Hvis vi nå går inn på "Apper" på SMART Boarden, vil vi se at appen ligger der: Om du ønsker at denne "appen" skal ligge som en favoritt på hjem-skjermen, trykker du på den lille grå stjernen øverst til venstre på ikonet. Da blir "appen" lagt til i dine favoritter og er enkel å finne på hjem-skjermen:

 • Apper og favoritter

  I dette kurset vil du lære hvordan du kan legge til apper fra App Store, legge til "Spesielt utvalgt innhold" samt favorisere nettsider til hjem-skjermen.

 • App store

  Start med å trykke på "Apper" på hjem skjermen til SMART Boarden: Inne i SMART Boardens apper, trykker du på "App Store": I "App Store" får du en oversikt over de tilgjengelige appene. MERK: Dette er gratis-apper som er godkjent av SMART. Utvalget er begrenset og man har ikke tilgang på samme mengde apper som i f.eks Google Play Store: Trykk på den appen du ønsker å installere. Vi velger "Google Earth" i dette eksempelet. Når du har trykket deg inn på den appen du vil ha, trykker du på "Install": Da vil det dukke opp et slik vindu. Trykk på "Installer": Appen blir nå installert på din SMART Board. Du kan enten gå rett inn i appen med å trykke på "Open": Eller finne appen i "Apper" på hjem skjermen: Om du ønsker å legge til appen som en favoritt på hjem-skjermen, trykker du på den lille stjernen øverst på app-ikonet. Da blir stjernen grønn og du har lagt den til på hjem-skjermen:

Vis alle

Smartskole (191)

 • Gratis læringsopplegg for skole og barnehage | Smartskole

  Se våre undervisningopplegg for ditt klassetrinn Barnehage Button 1. - 4. trinn Button 5. - 7. trinn Button 8. - 10. trinn Button Videregående Button Last ned vår guide til pedagogiske løsninger fra SMART I denne guiden finner du informasjon som hjelper deg i gang med pedagogisk bruk av SMART i undervisningen din. Du vil bli godt kjent med SMART Board og SMART sine pedagogiske programvarer, i tillegg til at du får et innblikk i hvordan du kan bruke Smartskole.no for å få enda bedre utbytte av teknologien du har tilgjengelig. Last ned Digitale konkreter Digitale konkreter gjør det enkelt å visualisere vanskelig lærestoff, bidrar til økt forståelse og kan være et virkemiddel for å holde på elevenes oppmerksomhet. Knapp Gå til digitale konkreter De 5 verdensreligionene Bruk våre læringsopplegg om de fem største religionene vi har i verden. Her vil elevene se både likheter og forskjeller mellom religionene, og lære spennende detaljer om hver enkelt religion. Etikk, religion og filosofi Jødedommen Button Etikk, religion og filosofi Buddhismen Button Etikk, religion og filosofi Kristendommen Button Etikk, religion og filosofi Hinduismen Button Etikk, religion og filosofi Islam Button verdensreligioner Klar for skolestart? Last ned bokstavplakater og navneskilt , hent gratis undervisningsopplegg og lær 5 enkle ting du kan gjøre på SMART Board allerede i dag! Se alt gratis innhold Nyeste undervisningsopplegg som tar for seg tverrfaglige temaer Bli inspirert til å jobbe med tverrfaglige temaer i Lumio med Smartskole sine læringsopplegg! Du finner enda flere læringsopplegg under ditt klassetrinn. Bærekraftig utvikling Demokrati og medborgerskap Folkehelse og livsmestring Samfunnsfag Norges politiske system Button Kroppsøving Økt puls i klasserommet Button Engelsk Exploring New York City Button Bokstavlæring Skriv med bokstavbrikker, spor bokstavene med fingeren og bli kjent med bokstavene i alfabetet med spill og aktiviteter. Bli inspirert til å jobbe med bokstavlæring i Lumio med våre interaktive læringsopplegg! Norsk Alfabetet på tegnspråk Button Norsk Bokstavbrikker Button Norsk Dagens bokstav Button Etikk og filosofi Bli kjent med Sokrates, Platon og Aristoteles gjennom interaktive oppgaver og spill! Bli inspirert til å bruke verktøy fra Lumio som utgangspunkt for samtale og refleksjon sammen med elevene dine. KRLE Antikkens filosofer Button KRLE Normer og regler Button KRLE De store spørsmålene Button Koding Bli inspirert til å jobbe med koding og algoritmisk tankegang i klasserommet! Undervisningsoppleggene tar for seg grunnleggende prinsipper innenfor programmering gjennom interaktive oppgaver og aktiviteter. Naturfag Koding: Algoritmer Button Naturfag Koding: Løkker Button Naturfag Koding: Binære tall Button Naturfag Koding: Vilkår Button

 • Smartskole | Undervisningsopplegg og opplæringsportal

  Læringsressurser for deg som bruker SMART i undervisningen din. Skap variasjon, engasjement og aktivitet med SMART Board og Lumio. Smartskole viser deg hvordan. Les mer om Smartskole Webinar Gratis kurs i SMART for deg som jobber i barnehage eller på småtrinnet torsdag 28. september 2023 10:30 Meld deg på Knapp Webinar Gratis kurs i Lumio: Lær å lage egne interaktive undervisningsopplegg tirsdag 7. november 2023 13:30 Meld deg på Knapp Webinar Gratis kurs i Lumio: Lær hvordan du kan sørge for høy grad av elevaktivitet med Lumio torsdag 14. desember 2023 13:30 Meld deg på Knapp Se alle webinarer Pedagogisk programvare fra SMART Lumio by SMART Gå til "Hva er Lumio" SMART Notebook Knapp SMART Ink Knapp Last ned vår guide til pedagogiske løsninger fra SMART I denne guiden finner du informasjon som hjelper deg i gang med pedagogisk bruk av SMART i undervisningen din. Du vil bli godt kjent med SMART Board og SMART sine pedagogiske programvarer, i tillegg til at du får et innblikk i hvordan du kan bruke Smartskole.no for å få enda bedre utbytte av teknologien du har tilgjengelig. Last ned Våre nyeste læringsopplegg Etikk, religion og filosofi Jødedommen Button Etikk, religion og filosofi Kristendommen Button Etikk, religion og filosofi Islam Button Gratis opplæringswebinar Button Smartskoles lærerveiledning Button Kontakt oss Button Har du en SMART Board i klasserommet? Bli kjent med de pedagogiske mulighetene som åpner seg med teknologi fra SMART i klasserommet! Lær mer om SMART Board Våre nyeste aktiviteter for barnehage Gå til SMART Barnehage Kunst, kultur og kreativitet Pynt kakene Button Nærmiljø og samfunn Digitalt dukkehus Button Nærmiljø og samfunn I butikken Button

 • Last ned guide til SMART | Smartskole

  Last ned vår guide til pedagogiske løsninger fra SMART Last ned

Vis alle
bottom of page