top of page

Se våre undervisningopplegg for ditt klassetrinn

Digitale konkreter

Digitale konkreter gjør det enkelt å visualisere vanskelig lærestoff, bidrar til økt forståelse og kan være et virkemiddel for å holde på elevenes oppmerksomhet. 

Illustrasjon av en svane som er bygd opp av geometriske figurer. Firkanter og trekanter  i ulike farger er satt sammen til et bilde.
Guide_mockup_2.png

Last ned vår guide til pedagogiske løsninger fra SMART

I denne guiden finner du informasjon som hjelper deg i gang med pedagogisk bruk av SMART i undervisningen din. Du vil bli godt kjent med SMART Board og SMART sine pedagogiske programvarer, i tillegg til at du får et innblikk i hvordan du kan

bruke Smartskole.no for å få enda bedre utbytte av teknologien du har tilgjengelig.

De 5 verdensreligionene

Bruk våre læringsopplegg om de fem største religionene vi har i verden. Her vil elevene se både likheter og forskjeller mellom religionene, og lære spennende detaljer om hver enkelt religion.

Etikk, religion og filosofi

Jødedommen

Etikk, religion og filosofi

Buddhismen

Etikk, religion og filosofi

Kristendommen

Etikk, religion og filosofi

Hinduismen

Etikk, religion og filosofi

Islam

verdensreligioner

Nyeste undervisningsopplegg som tar for seg tverrfaglige temaer

Bli inspirert til å jobbe med tverrfaglige temaer i Lumio med Smartskole sine læringsopplegg! Du finner enda flere læringsopplegg under ditt klassetrinn.

Bokstavlæring

Skriv med bokstavbrikker, spor bokstavene med fingeren og bli kjent med bokstavene i alfabetet med spill og aktiviteter. Bli inspirert til å jobbe med bokstavlæring i Lumio med våre interaktive læringsopplegg!

Etikk og filosofi

Bli kjent med Sokrates, Platon og Aristoteles gjennom interaktive oppgaver og spill! Bli inspirert til å bruke verktøy fra Lumio som utgangspunkt for samtale og refleksjon sammen med elevene dine.

Koding

Bli inspirert til å jobbe med koding og algoritmisk tankegang i klasserommet! Undervisningsoppleggene tar for seg grunnleggende prinsipper innenfor programmering gjennom interaktive oppgaver og aktiviteter. 

bottom of page