Lumio_Icon_Color.png

Lumio by SMART

Alt arbeid lagret i skyen. Tilgjengelig fra alle enheter.

Engasjer

Del budskapet.png

Motiver

Spill.png

Skap

skap.png

Følg undervisning.png
skylagring.png

Skybasert

Lumio by SMART er et skybasert program. Det betyr at du slipper å laste ned et program for å ta i bruk det pedagogiske verktøyet - verken når du produserer eller gjennomfører læringsopplegget ditt sammen med elevene.

Alt arbeid lagret i skyen

Alt arbeidet du og elevene dine gjør i dine Lumio-filer, lagres i ditt skybibliotek. Hent læringsopplegg fra alle enheter og se elevenes bidrag i sanntid eller etter endt undervisning.

Inviter elevene til å følge undervisningen

La elevene følge undervisningen fra egen enhet i klasserommet eller hjemme. Lærerens notater og endringer vises i sanntid. Åpne for at elvene kan gjennomføre aktiviteter og spille av lyd og video i eget tempo.

se sanntid.png
Interaktivitet.png

Interaktivitet

Lag egne interaktive oppgaver til dine undervisningsemner. Inviter elevene til å formidle sin kunnskap og forståelse gjennom visuelle oppgaver med en kombinasjon av bilde, tekst, lyd og video.

Spill og aktiviteter

Definer innholdet i ferdige spillbaserte aktiviteter og legg til rette for hyppig umiddelbar tilbakemelding til elevene dine. Gjennomfør tester med oversiktlige rapporter som kan eksporteres til Excel.

Aktivitet 3.png
Aktivitet 4.png
Spill.png
spill 5.png
phet 1.png
phet 2.png
phet 3.png
phet 4.png

Interaktiv simulering

La elevene ta i bruk interaktiv simulering for å utforske, skape og lære. I Lumio finner du interaktive simuleringer fra PhET  innen fysikk, kjemi, matematikk, geofag og biologi for alle trinn.

Del ut oppgaver

Del ut oppgaver direkte fra Lumio til elevenes egne enheter, og gi dem redigeringstillatelse til enkeltsider i din presentasjon.

Se elevenes arbeid i sanntid fra din lærerenhet. Gi veiledning og vurdering underveis eller etter endt undervisning, og inviter elevene til å vise arbeidet sitt på klassens felles skjerm fra egen enhet.

Del ut.png
lyd.png

Lydstøtte

Legg til rette for auditiv støtte i undervisningen. Spill inn opptil 5 minutter med lyd til hver side i presentasjonen. Lydklippet kan spilles av fra klassens felles skjerm eller fra elevenes egne enheter.

Bruk ditt tidligere arbeid

Kombiner dine eksisterende filer som PowerPoint, Notebook og PDF med verktøyene du finner i Lumio. Legg til spillbaserte aktiviteter mellom sidene i presentasjonen din, og del ut oppgaveark med redigeringstillatelse hos elevene.

importer_1.png
Elevstyrt.png

Elevstyrt navigering

Bestem om elevene skal følge læreren gjennom presentasjonen, eller la dem bla mellom sider med video, lyd, oppgaver og aktiviteter i eget tempo.

Del med elever

Del læringsoppleggene dine som hjemmearbeid eller til en elevstyrt arbeidsøkt. La elevene gjennomføre opplegget når det passer dem uten at du må starte undervisningsøkten.

del med elever.png