Se hva du kan gjøre med din

SMART-lisens

Lumio - mørkeblå.png

Lumio by SMART

Enkel tilrettelegging for studentsamarbeid, prøver og aktiviteter med umiddelbar respons, og skaperverktøy for lærerens interaktive læringsopplegg

SMART Board

Logg inn - mørkeblå.png

Logg inn på din SMART Board og få tilgang til dine læringsopplegg fra Lumio, personlige bokmerker og din favorittbakgrunn på skjermen

Notebook mørkeblå.png

Notebook

Alle skaperverktøy læreren trenger for å lage engasjerende utdanningsaktiviteter og leksjoner til elevene sine.

Lumio by SMART

Du kjenner kanskje til Notebook? Lumio er SMART sin nyere pedagogiske programvare som du kan jobbe i fra nettleseren din. Inviter elevene til å delta fra sine enheter i oppgaver, spill og aktiviteter!

Innlogging på

SMART Board

Har du en SMART Board-skjerm i klasserommet? Logg inn med din SMART-bruker for å synkronisere dine Lumio-filer og alle notatene du og elevene lager i Tavla i ditt skybibliotek

Notebook

Lag interaktive oppgaver til elevene i SMART Notebook. Filene kan lastes opp i Lumio direkte fra Notebook slik at du kan invitere elevene til å delta i oppgaver og aktiviteter!